Computernetwerken Levering Onderhoud Websites Actueel
Home Contact
Voordelig bellen
via internet!
Support
Internettoepassingen die bijdragen aan resultaat.
Aan een succesvolle website liggen drie specialismen ten grondslag:
marketing, webdesign en techniek. Voor elk van deze onderdelen hebben wij een specialist in huis.

Marketing
Een website is bij uitstek een marketinginstrument. Bij elk internetproject is dan ook een marketingspecialist betrokken. Vooraf zal hij de kansen, mogelijkheden, ideeën en functionaliteiten in kaart brengen en deze vertalen naar een helder voorstel. Tijdens het project zal hij de grafisch ontwerpers en programmeurs instrueren en zonodig bijsturen. Na oplevering wordt gekozen voor de juiste marktstrategie als het gaat om zoekmachinemarketing en (online)advertisement.

Webdesign
Veel bedrijven en instellingen kiezen voor Van Anrooij ICT B.V. om haar veelzijdige en creatieve webdesign. Websites worden uitsluitend vormgegeven door grafisch ontwerpers (dus niet door technici) en pas na goedkeurig van het concept overgedragen aan het technische team.

Webdevelopment
Van Van Anrooij ICT B.V. ontwikkelt dynamische websites. Elke website wordt uitgerust met een gebruiksvriendelijk content management systeem zodat de opdrachtgever zelf teksten en afbeeldingen kan beheren. Alle technische toepassingen en modules worden in eigen beheer ontwikkeld. Denk hierbij aan zaken als extranet, zoekmodules, fotoboeken, nieuwsbriefmodules, webshops met betaalsystemen, enquêtemodules en online video-toepassingen.

Wij verzorgen tevens webhosting op eigen webservers en foto- en tekstproductie.
Boekweitweg 4 6534 AC Nijmegen www.vananrooij-ict.nl info@vananrooij-ict.nl